x close

Fii alături de noi!

Psihologii i-au pus ”diagnosticul”. De ce suferă Cristi Borcea

de 11 Ian 2016   •   11:46
Psihologii i-au pus ”diagnosticul”. De ce suferă Cristi Borcea 16
Psihologii care au analizat cazul lui Cristian Borcea sunt de părere că fostul acționar de la Dinamo ”nu este stabil emoțional” și suferă de ”sindromul Don Juan”, astfel că el nu va fi satisfăcut de nicio femeie. 
 
„El suferă de «sindromul Don Juan», adică niciodată nu va fi satisfăcut de o femeie în plan sexual şi emoţional. Aici este vorba despre o carenţă de ordin afectiv-emoţional, pentru că nu ştie să îşi depăşească propria condiţie şi se mulţumeşte să treacă dintr-o relaţie în alta şi, cu siguranţă, peste nişte ani o să vedem că, dacă se va căsători cu Valentina Pelinel, o să renunţe iar pentru că nu are o stabilitate emoţională”, a spus psihologul Ilie Marinescu, informează ziarul Ring.ro.
 
Fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti are şase copii cu trei femei şi urmează să devină tată pentru a şaptea oară, cu o a patra femeie. 

Citiți continuarea aici
 
poza

Show

O vedetă din România a intrat în baia unui restaurant. A făcut imediat o fotografie. Ce era acolo

Adelina Pestrițu  ține în permanență legătura cu fanii de pe contul de socializare. Vedeta posteaza pe Facebook imagini din vacanță, de la plajă sau de la diverse evenimente la care participă....

29 Mai 2016  •  21:17

sati