x close

Fii alături de noi!

Psihologii i-au pus ”diagnosticul”. De ce suferă Cristi Borcea

de 11 Ian 2016   •   11:46
Psihologii i-au pus ”diagnosticul”. De ce suferă Cristi Borcea 16
Psihologii care au analizat cazul lui Cristian Borcea sunt de părere că fostul acționar de la Dinamo ”nu este stabil emoțional” și suferă de ”sindromul Don Juan”, astfel că el nu va fi satisfăcut de nicio femeie. 
 
„El suferă de «sindromul Don Juan», adică niciodată nu va fi satisfăcut de o femeie în plan sexual şi emoţional. Aici este vorba despre o carenţă de ordin afectiv-emoţional, pentru că nu ştie să îşi depăşească propria condiţie şi se mulţumeşte să treacă dintr-o relaţie în alta şi, cu siguranţă, peste nişte ani o să vedem că, dacă se va căsători cu Valentina Pelinel, o să renunţe iar pentru că nu are o stabilitate emoţională”, a spus psihologul Ilie Marinescu, informează ziarul Ring.ro.
 
Fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti are şase copii cu trei femei şi urmează să devină tată pentru a şaptea oară, cu o a patra femeie. 

Citiți continuarea aici
 
poza

Actualitate

Decizie importantă luată de Pepsi în privința băuturilor sale. Consumatorii pot fi afectați

PepsiCo a decis să reintroducă aspartamul în băuturile sale carbogazoase din SUA, după eşecul comercial al noilor îndulcitori artificiali, a declarat un purtător de cuvânt al companiei citat de AF...

28 Iun 2016  •  08:48

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati