Antena 3 CNN Actualitate Social Prin ce chinuri a trecut dr. Monica Pop ca să scape de cancerul la colon. ”Acum fac tratament în fiecare săptămână”

Prin ce chinuri a trecut dr. Monica Pop ca să scape de cancerul la colon. ”Acum fac tratament în fiecare săptămână”

Prin ce chinuri a trecut dr. Monica Pop ca să scape de cancerul la colon. ”Acum fac tratament în fiecare săptămână”
de M.Z.    |    23 Oct 2017   •   14:38

Boala nu iartă pe nimeni, indiferent cine ești! Asta a spus celebrul medic oftalmolog Monica Pop (64 de ani), după ce, în urmă cu patru ani, a aflat că suferă de cancer la colon. 

Prezentă duminică la înmormântarea actriței Olga Tudorache (88 de ani), medicul a mărturisit că starea sa de sănătate este sub control, potrivit click.ro.

“Acum nu mai am nimic, dar au fost probleme serioase în trecut. (...) Țin minte că au fost perioade în care trebuia să fac investigații în fiecare săptămână și nu mi-a fost deloc ușor, dar a trecut. Sigur că sabia rămâne deasupra capului! Acum fac un fel de tratament, de întreținere, în fiecare săptămână. Mai exact unul de imunitate. Tratamentul dur l-am făcut până anul trecut, în noiembrie 2016 și nu a fost deloc ușor. O perfuzie dura 48 de ore! Din două în două săptămâni făceam acest lucru, foarte dificilă perioada. După trei ani am făcut o recidivă și am fost nevoită atunci să mai suport o intervenție chirurgicală”, a spus Monica Pop. 

Citiți și ”Aproape toată lumea va muri de această boală”. Avertismentul crunt al dr. Monica Pop

Sfaturi prețioase de la Monica Pop. Cum să ne ferim de cancer

Cum s-a tratat de cancer dr. Monica Pop. Experiența unei boli cumplite. ”E aproape de lumea de dincolo”

×
Subiecte în articol: Monica Pop tratament
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close