Antena 3 CNN Actualitate Un milion de lei, venit de la stat. Cine e norocosul

Un milion de lei, venit de la stat. Cine e norocosul

Un milion de lei, venit de la stat. Cine e norocosul
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    20 Aug 2015   •   21:22

În timp ce majoritatea bugetarilor se luptă pentru salarii mai mari, există angajaţi care n-au grija zilei de mâine. Ba mai mult, salariile pe care aceştia le primesc ar putea face invidios orice angajat de la privat. 

 
Spre exemplu, directorul general de la Transgaz, Petru Ion Văduva, a câştigat, chiar dacă lucrează la stat, un milion de lei salariu anual. Contactat de Antena 3, el a refuzat însă să spună cum a încasat bonusurile fabuloase de la statul român.
 
Tot din energie se pare că vin banii şi pentru Aurora Negruţ, după ce a făcut parte din conducerea companiilor Romgaz, Electrica sau Nuclearlectrica. Pentru tot acest cumul de funcţii a primit peste 194.000 de lei. 
 
La capitolul "fruntaşi la stat" este şi Gelu Ştefan Diaconu, preşedinte ANAF, care a declarat un venit de peste 100.000 de euro obţinut după ce a fost numit în maimulte consilii de administraţie. El are anual 600.000 de lei.
 
Printre norocoşii care câştigă bine de la stat se mai numără Daniela Lulache, director la Nuclearelectrica, Ion Smeeianu, fost şef al Poştei Române.
 
Informaţiile au fost prezentate joi, la o Ediţie specială, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala Transgaz
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close