Antena 3 CNN Actualitate Viaţa bătrânului bătut crunt în Braşov a fost povestită de fostul lui angajator: „Mi-e milă de cei care au dat bani pentru el”

Viaţa bătrânului bătut crunt în Braşov a fost povestită de fostul lui angajator: „Mi-e milă de cei care au dat bani pentru el”

Viaţa bătrânului bătut crunt în Braşov a fost povestită de fostul lui angajator: „Mi-e milă de cei care au dat bani pentru el”
de S.T.    |    08 Apr 2018   •   19:55

Drama lui Dumitru Neculai, bătrânul bătut crunt într-un pasaj din Braşov, de către doi tineri, a generat un val de emoţie.

Un medic a reuşit să strângă aproximativ 90.000 de lei pentru victimă.

Jurnaliştii „Adevărul” l-au găsit pe Jean Purice, bărbatul care l-a angajat pe Dumitru Neculai pentru şapte ani, în gospodăria sa din Stupini, un cartier mărginaş al Braşovului.

„Eu nu spun că nu trebuie ajutat. Şi eu am încercat ani la rând. Se spune că ce faci la tinereţe aduni la bătrâneţe. Eu am încercat ani la rând să îl scap de băutură. Nu am reuşit. Mi-e milă de medicul acela care a făcut totul din suflet, dar şi de oamenii care au dat bani. Mai devreme sau mai târziu vor fi dezamăgiţi, cum am fost şi eu. Eu am trecut cu vederea multe din milă, dar anul trecut nu mai mai putut şi nu l-am mai primit la muncă”,  spune omul.

 

×
Subiecte în articol: bătaie Brașov
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close