Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Cred că CCR va respinge această bazaconie disperată, altfel am intra în haos

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Cred că CCR va respinge această bazaconie disperată, altfel am intra în haos

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Cred că CCR va respinge această bazaconie disperată, altfel am intra în haos
Sursa foto: Foto: Facebook / Liviu Dragnea
04 Mai 2016   •   10:55

ALEGERI LOCALE 2016. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că există elemente despre care nu vorbește nimeni în contextul referitor la alegerile locale.

ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea a explicat că țara ar intra într-o criză dacă situația nu se clarifică repede.  

ALEGERI LOCALE 2016. "Pentru că ceea ce nu spun cei care susțin această năzdrăvănie este ce s-ar întâmpla dacă CCR ar declara neconstituțională alegerea într-un singur tur. Să zicem că ar fi o decizie în favoarea liberalilor, pentru că asta e cusută cu ață albă. Dar, concret, ce s-a întâmpla: Ajunge decizia la Parlament. Parlamentul are la dispoziție 45 de zile pentru a modifica legea. Nu spune nimeni că în aceste 45 de zile se adoptă. Asta înseamnă că se poate termina sesiunea parlamentară. Asta înseamnă că legea ar putea să fie reluată în toamnă și alegerile să fie organizate în toamnă. Din iunie, de la începutul lunii iunie, se termină cei patru ani de mandat prevăzuți în Constituție. Din acel moment, primarii, viceprimarii și consilierii pleacă din Primărie. Mandatul aleșilor locali este de patru ani, nu poate fi prelungit. Când mandatul se termină, pleacă, rămân în primării doar funcționarii. Asta înseamnă că toată administraia locală, de la Primăria București până la cea mai mică primărie, se blochează."

ALEGERI LOCALE 2016. "Am fi primii în lume unde se întâmplă așa ceva. Dezvoltarea acestei țări se poate bloca, ar fi haos. Cred că CCR va respinge această bazaconie disperată", a explicat Dragnea.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close