Antena 3 CNN Economic Auto Restricţii de trafic în Capitală din cauza mitingului sindicatelor. Vezi pe unde se poate circula

Restricţii de trafic în Capitală din cauza mitingului sindicatelor. Vezi pe unde se poate circula

Restricţii de trafic în Capitală din cauza mitingului sindicatelor. Vezi pe unde se poate circula
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Oct 2010   •   11:57

Mitingul şi marşul sindicatelor de săptămâna viitoare va restricţiona traficul în centrul Capitalei. Începând de marţi seară şi până miercuri la ora 23.00, pe artere importante din Bucureşti, nu va circula nici o maşină. 80.000 de oameni sunt aşteptaţi să mărşăluiască în Capitală.

Restricţiile încep încă de marţi seara. Începând cu ora 20.00 nu va mai fi permisă parcarea maşinilor în Piaţa Victoriei, Piaţa Constituţiei, Şos. Kiseleff, Bd. Unirii şi Bd. Libertăţii.

De la miezul nopţii, se va restricţiona traficul rutier în Piaţa Victoriei, pe două benzi de circulaţie precum şi în Piaţa Constituţiei, tot pe două benzi.

Miercuri, începând cu ora 07.00, maşinile nu vor circula până la ora 14.00, pe Bd. Kiseleff, pe Bd. Aviatorilor.

Pe timpul desfăşurării marşului, începând cu ora 10.30, până în jurul orei 14.00, traficul rutier va fi restricţionat în totalitate între Bd. Lascăr Catargiu şi Bd. Unirii cât şi pe toate arterele de circulaţie care acced către aceste bulevarde.

De  la ora 12.00, se va restricţiona în totalitate traficul rutier, până în jurul orei 23.00 pe Calea 13 Septembrie, pe Bd. Unirii, pe Bd. Naţiunile Unite, pe Str. Izvor şi pe Str. B.P. Haşdeu. Accesul riveranilor va fi permis pe Str. Uranus şi pe Calea 13 Septembrie.

Între orele 22.00  - 23.00 se va restricţiona în totalitate traficul rutier pe Splaiul Independenţei, între Piaţa Unirii şi Pod Operă.


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close