Antena 3 CNN Economic Biz News Locul pe care investitorii îl consideră un Eldorado. Este o oază de prosperitate în mijlocul crizei

Locul pe care investitorii îl consideră un Eldorado. Este o oază de prosperitate în mijlocul crizei

Locul pe care investitorii îl consideră un Eldorado. Este o oază de prosperitate în mijlocul crizei
Sursa foto: Foto: Income Magazine
de O.P.    |    22 Iun 2012   •   12:29

De o frumusete salbatica, Muntenegru este descris drept un mic paradis turistic, pe placul oricarui investitor aflat in cautarea unui nou Eldorado. Situat la sud de Croatia, patrimoniul natural al acestui stat cu o suprafaa de 13.810 kilometri patraţi şi care numara aproximativ 632.000 de locuitori, poate fi considerat unic in felul sau.

Sa gaseti un loc pentru investiii cand in jurul tau totul pare sa se duca de rapa din cauza crizei care nu se mai termina este o adevarata provocare. O analiza atenta poate duce in capul listei ţari la care nu te-ai fi gandit.

Astfel, Muntenegru ar putea fi una dintre soluţiile imediate pentru investiţii de durata. Mica oaza de linişte, aceasta ţara, care şi-a dobandit independenţa in 2006 şi are ambiţia de a deveni un fel de Monaco al Adriaticii, dispune de o economie care işi trage seva din dezvoltarea turismului şi din consumul intern.

Afla mai multe despre cum poţi investi în Muntenegru, de pe www.incomemagazine.ro

×
Subiecte în articol: investitii Muntenegru turism
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close