Antena 3 CNN Economic Biz News Business QlikView, programul care scoate managerii din criză şi care te ajută să găteşti eficient

QlikView, programul care scoate managerii din criză şi care te ajută să găteşti eficient

QlikView, programul care scoate managerii din criză şi care te ajută să găteşti eficient
Sursa foto: qlikview
23 Iun 2009   •   17:34

QlikTech, compania cu cea mai rapidă evoluţie în industria aplicaţiilor de Business Intelligence, a lansat, marţi, aplicaţia QlikView9, o soluţie de analiză şi optimizare a afacerii care accesează şi analizează date operaţionale în timp real pentru a oferi răspunsuri relevante în business.
Aplicaţiile de analiză şi optimizare a afacerii se adresează companiilor pentru care timpul de adoptare a deciziei reprezintă un factor esenţial în funcţionarea optimă a companiei. Spre deosebire de sistemele operaţionale, precum ERP (Energy Resource Planning) sau CRM (Customor Relations Management), care se limitează la automatizarea proceselor şi gestionarea intrărilor şi ieşirilor unei firme, sistemele concepute pentru analiza şi optimizarea afacerii (Business Intelligence) au un rol instrumental în eficientizarea proceselor decizionale.
QlikView9 se doreşte a fi un produs care să elimine dezavantajele celorlalte programe folosite la nivel managerial şi poate fi accesată de pe PC, notebook, mobil şi în ?cloud?. Implementarea în ?cloud? semnifică externalizarea procesării către un serviciu extern de servere. Are ca scop reducerea timpului de obţinere a valorii adăugate şi reducerea costurilor implicate în infrastructură.
QlikView 9 este primul instrument de Business Intelligence care poată fi accesată chiar şi de pe telefonul mobil. Aplicaţia suportă toate platformele mobile importante, incluzând Apple i Phone, BlackBerry, precum şi alte telefoane de tip ?smart?. Pentru iPhone, QlikView foloseşte interfaţa iPhone Multi-Touch şi GPS-l.
QlikView funcţionează la nivelul mai multor companii de mari dimensiuni precum Vodafone România, Carrefour, Rompetrol sau VelPitar. QlikView permite utilizatorilor să creeze aplicaţii personalizate, prin intermediul QlikView Personal Edition. Această aplicaţie oferă funcţionalitate completă şi nelimitată, orice utilizator putând dezvolta propriile aplicaţii fără o pregătire prealabilă sau expertiză tehnică. QlikView ajută utilizatorul să îşi organizeze calculatorul personal sau să găsească reţeta unui fel de mâncare pe care îl poate prepara cu ce are în frigider (QlikView Recipe Box).
QlikView 9 poate fi descărcat de la adresa www.qlikcommunity.com şi este acum disponibil pentru toţi clienţii şi prin reţeaua de parteneri locali QlikTech: QQInfo, Relevance, Winfo. QlikView Personal Edition poate fi descărcat de la adresa www.qlikview.com
Puteţi accesa şi demo-urile disponibile pe www.demo.qlikview.com.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close