Antena 3 CNN Economic Companii Calitatea şi garanţia cartuşelor compatibile, numai la SkyPrint!

Calitatea şi garanţia cartuşelor compatibile, numai la SkyPrint!

Calitatea şi garanţia cartuşelor compatibile, numai la SkyPrint!
Sursa foto: Foto: www.skyprint.ro
11 Ian 2011   •   23:40
PUBLICITATE // În orice afacere, cele mai importante lucruri sunt calitatea produsului şi preţul acestuia. Când aceste două calităţi se regăsesc în acelaşi brand, se poate vorbi de o afacere de succes, îndreptată spre interesul clienţilor săi. Astfel, potrivit principiului de mai sus, pe piaţa cartuşelor compatibile din România există un singur lider: SkyPrint. Acesta oferă cartuşe compatibile de o calitate echivalentă cu originalele, dar la un preţ mult mai mic.

SkyPrint este un brand ce aparţine grupului SkyGroup. SkyPrint s-a axat spre a oferi pieţii din România cartuşe compatibile pentru toate brandurile importante (Hp, Canon, Lexmark, Xerox etc.).

Deoarece pe piaţă au apărut produse compatibile de calitate îndoielnică, SkyPrint şi-a orientat cea mai mare parte din resurse spre calitatea produselor. Au fost aleşi cei mai buni producători de cartuşe compatibile din Asia şi Europa pentru a fi siguri că vă oferim un produs care respectă cele mai exigente norme de calitate.

Am testat şi certificat produsele SkyPrint la TUV Austria, instituţie recunoscută internaţional pentru rigurozitatea şi valoarea ei. Iar plusul de valoare al cartuşelor SkyPrint este dat şi de garanţia oferită produselor şi echipamentului.

Alegeţi să folosiţi cartuşe compatibile SkyPrint şi astfel veţi reuşi să economisiţi din bugetul dumneavoastră, obţinând o calitate excelentă a printului şi siguranţa imprimantei.



Tot pentru a veni în sprijinul clienţilor, SkyPrint a lansat noul site www.skyprint.ro, un site complet de informaţii utile atât pentru achiziţionarea imprimantelor (vezi www.skyprint.ro/ghid-imprimante) cât şi pentru orice altă informaţie legată de cartuşe şi imprimante (vezi www.skyprint.ro/intrebari-frecvente).

Tot pe www.skyprint.ro puteţi contacta consultanţii noştri pentru orice alte informaţii suplimentare aveţi nevoie în materie de cartuşe compatibile.

SkyPrint - Printează lumea ta!


×
Subiecte în articol: cartuse
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close