Antena 3 CNN Economic Companii Plasturele care rezolvă zonele “problemă” ale corpului

Plasturele care rezolvă zonele “problemă” ale corpului

 Plasturele care rezolvă zonele “problemă” ale corpului
31 Mar 2011   •   08:17
PUBLICITATE// Acum 150 de ani –si chiar mai recent- o femeie care dorea sa para mai supla se supunea la chinuri teribile si se lasa stransa pana la pierderea respiratiei intr-un corset ce ii facea talia de viespe. Ce si-ar fi inchipuit cocheta secolului 19 daca cineva i-ar fi spus ca in viitor corsetul ce “o scapa” de grasimea de pe abdomen va fi inlocuit de ...un plasture de cativa centimetri, care, in timp ce e purtat, chiar te scapa de grasime?

Ne-am obisnuit deja cu existenta si eficienta plasturilor care te ajuta sa te lasi de fumat. Iata insa ca medicul Sven Torjesson a propus tehnologia plasturilor intr-un domeniu surprinzator - cel al slabitului si al controlului greutatii. Inventia medicului incorporeaza proprietatile unei alge folosite de sute de ani pentru slabit – alga Fucus – intr-un plasture inovator.

In Romania proprietatile algelor nu sunt foarte cunoscute, ele ramanand doar ca detaliu in peisajul vacantelor pe litoral. Mai nou am inceput sa le acceptam in suplimente nutritive, in felurile de mancare asiatice, poate unii dintre noi si in ceaiuri sau chiar dulciuri dar putin dintre noi cunoastem proprietatile lor uimitoare. Cu atat mai putin le cunoastem pe cele ale algei Fucus, o adevarata arma impotriva kilogramelor in plus, cu proprietati de ardere a grasimilor.

Plasturele de slabit contine un strat de gel pe baza de Fucus, de 10 ori mai concentrat decat la orice plasture normal, permitand arderea grasimilor intr-un ritm accelerat. Acesta poate fi aplicat oriunde pe corp, scaderea in greutate fiind uniforma, dar vizand mai ales zonele-problema.

Descoperirea medicului Torjesson are o valoare considerabila, tinand cont ca dieteticienii dar si cei care se confrunta cu kilogramele in plus nu au reusit pana acum sa raspunda satisfacator unei probleme curente: ce fac daca vreau sa slabesc doar la burta, coapse si fund? Mai ales ca sunt o multime de persoane al caror organism nu mai reactioneaza la diete sau persoane care pur si simplu doresc sa-si modeleze corpul si mai ales “zonele problema”.

In concluzie: de ce sa mai tinem cine stie ce diete aiuristice (care nu-s mai putin chinuitoare decat corsetul din trecut) si sa nu incercam un plasture care actioneaza non-stop, ca si cum ai face sport de dimineata pana seara, fara sa simti nici o oboseala si nici un disconfort!?! 

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc de la 1 iulie. Cât vor plăti șoferii
x close