Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Ţopescu şi Dumitru Hărădău vor comenta finala Roland Garros la Antena 3

Cristian Ţopescu şi Dumitru Hărădău vor comenta finala Roland Garros la Antena 3

Cristian Ţopescu şi Dumitru Hărădău vor comenta finala Roland Garros la Antena 3
06 Iun 2014   •   15:23

Marele comentator sportiv Cristian Ţopescu şi fostul tenisman Dumitru Hărădău vor comenta la Antena 3 finala Ronald Garros.

Antena 3 va transmite, sâmbătă, în parteneriat cu Eurosport, finala de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep o va întâlni pe Maria Sharapova.

Partida este programată să înceapă la ora 16.00, însă Antena 3 vă va oferi informaţii de la Paris, pe parcursul întregii zile. Meciul va fi precedat de o ediţie specială cu Adrian Ursu şi Cătălina Porumbel, cu începere de la ora 14:00.

Dumitru Hărădău, în vârstă de 62 de ani, are de mai bine de jumătate de secol (51 de ani) o activitate fără întrerupere în tenisul românesc şi în tenisul mondial. A fost pe rând jucător, antrenor, director de turnee profesioniste şi Cupe Davis, precum şi conducător al Federaţiei Române de Tenis.

Cristian Ţopescu are 77 de ani, sute de articole cu subiect sportiv publicate şi peste 5.000 de transmisii în direct de la Jocurile Olimpice, Campionatele Europene şi Mondiale, în calitatea de reporter şi comentator sportiv. Printre alte multe decoraţii, lui Cristian Ţopescu i-a fost conferită, de către Regele Mihai I, pe 13 septembrie 2010, Decoraţia regală "Nihil Sine Deo", pentru merite deosebite aduse sportului românesc.


Până la debutul partidei, îi puteţi transmite Simonei mesaje de încurajare la adresa de mail [email protected]. Toate mesajele dumneavoastră vor ajunge la Simona, iar cele mai frumoase dintre ele vor fi prezentate la Antena 3.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close