Antena 3 CNN Actualitate Media Liana Stanciu, reacţie la cazul Cenzură la TVR: "Dacă asta vi s-a părut cenzură.... Nu a fost nimic grav"

Liana Stanciu, reacţie la cazul Cenzură la TVR: "Dacă asta vi s-a părut cenzură.... Nu a fost nimic grav"

Liana Stanciu, reacţie la cazul Cenzură la TVR: "Dacă asta vi s-a părut cenzură.... Nu a fost nimic grav"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    27 Aug 2013   •   12:05

Liana Stanciu susţine că "nu s-a întâmplat nimic grav", după ce i-a smuls microfonul din mână rapperului What's up, atunci când acesta cânta la TVR o melodie despre preşedintele Traian Băsescu şi chiar cerea demisia acestuia.

"Nu s-a întâmplat nimic grav. Era un artist pe scenă, îşi depăşise timpul mult, pentru că fiecare artist avea un timp alocat", a declarat Liana Stanciu, marţi, la Antena 3, întrebată ce s-a întâmplat în cazul festivalului de la Callatis.

Rapperul Marius Ivancea şi colegii săi de scenă cântau la festivalul de la Callatis o melodie despre preşedintele Traian Băsescu şi chiar cereau demisia acestuia, pentru că: ţara "merge în jos, iar noi nu suntem în pantă". Prezentatoarea show-ului, Liana Stanciu, a intrat peste el pe scenă şi i-a smuls microfonul din mână. 

"Pe de altă parte, s-au folosit nişte cuvinte care nu se folosesc la timpul acela, mai ales când nu s-au culcat copiii. (...) S-a folosit de mai multe ori un cuvânt pe care îl foloseşti când te duci la toaletă", susţine Liana Stanciu.

"Dacă asta vi s-a părut cenzură...", a completat prezentatoare festivalului Callatis.


×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close