Antena 3 CNN Actualitate Media Lucia Hossu Longin, dezamăgită de Antonescu: Realizatoare TV susţine că nu a fost anunţată de înlocuirea ei din CA al TVR

Lucia Hossu Longin, dezamăgită de Antonescu: Realizatoare TV susţine că nu a fost anunţată de înlocuirea ei din CA al TVR

Lucia Hossu Longin, dezamăgită de Antonescu: Realizatoare TV susţine că nu a fost anunţată de înlocuirea ei din CA al TVR
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    02 Apr 2014   •   12:43

Lucia Hossu Longin vrea ca şeful PNL, Crin Antonescu, să-i prezinte scuze. Nominalizată de liberali pentru Consiliul de Administraţie al TVR, realizatoarea TV s-a arătat dezamăgită că nu a fost anunţată despre înlocuirea sa cu istoricul Andrei Muraru, fost preşedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, informează ziarulring.ro.

Realizatoarea Lucia Hossu Longin a declarat pentru ziarul Ring că preşedintele liberalilor n-a avut buna-cuviinţă să trimită un consilier ca să o anunţe de acest lucru.

"Sunt tristă (...) Am văzut apariţia unor oameni de la PPDD care nu au nicio legătură cu televiziunea. (...) Când îţi propui să pui pe picioare o instituţie ca TVR, ai nevoie de specialişti, şi nu de servanţi politici", a spus Lucia Hossu Longin, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
Realizatoarea TV a spus că joi a fost anunţată de preşedintele Comisiei de Cultură şi Mass-media din Senat, Gigel Ştirbu, că este propunerea PNL pe lista CA al TVR, iar luni a aflat că nu mai este pe listă, fără să i se explice nimic.
 
Ea a mai declarat că schimbarea sa de la conducerea TVR a funcţionat pe principiul că în conducere trebuie aduşi oameni noi care învaţă meserie în şapte luni. 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close