Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea, la summitul Global Media de la Londra: Străinii, şocaţi de realităţile regimului Băsescu

Mihai Gâdea, la summitul Global Media de la Londra: Străinii, şocaţi de realităţile regimului Băsescu

Mihai Gâdea, la summitul Global Media de la Londra: Străinii, şocaţi de realităţile regimului Băsescu
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Gadea
19 Feb 2015   •   18:36

Antena 3 a fost prezentă la summitul Global Media de la Londra. Mihai Gâdea a fost speakerul principal şi a spus povestea reală a românilor din Marea Britanie, în condiţiile în care englezii au fost impresionaţi de documentarul "Romanians are coming".

De asemenea, Mihai Gadea le-a vorbit jurnaliştilor din întreaga lume despre fostul regim al lui Traian Băsescu şi despre afacerile cu iz penal ale apropiaţilor acestuia. 

În faţa jurnaliştilor din întreaga lume, Mihai Gâdea a vorbit despre abuzurile regimului Băsescu, de la indemnul fostului preşedinte pentru romani de a nu se mai uita la Antena 3, până la condamnarea lui Dan Voiculescu imediat după ce postul nostru de televiziune a difuzat imagini care dovedesc că Mircea Băsescu a luat mormane de bani de la Bercea Mondial.

"Parte din audienta era la curent cu regimul autoritar si corupt al lui Basescu Traian, dar cea mai mare parte ascultau stupefiati despre afacerile de coruptie ale "protejatei" fostului presedinte, Elena Udrea, si toata mafia pe care aceasta o controla. I-am vazut uluiti fata in fata cu realitatea ca tot ceea ce a devoalat Antena 3 zece ani este astazi confirmat de magistratii care pana mai ieri protejasera sistemul. Pe buna dreptate intrebau cum este posibil ca intr-o tara membra UE, tot ce atinge acest presedinte este corupt in stil mafiot: "protejata" e mega corupta, ginerele e bagat pana in gat in afaceri de coruptie, fratele vindea libertate capilor lumii interlope, sefa antimafia era mafia in persoana, ministrii guvernului ii finantau campania cu banii mafiei, iar propaganda regimului era platita cu bani la sacosa sau cu finantari din fraude", a scris Mihai Gâdea pe Facebook.

De asemenea, Mihai Gâdea a vorbit şi despre românii din Marea Britanie care de multe ori au fost ţina ironiilor sau atacurilor presei engleze.

Summitul Global Media reuneşte anual reprezentanţi ai unor televiziuni de prestigiu, instituţii de divertisment şi publicitate din întreaga lume. 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close