Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea,despre emisiunea sa: NU este un pamflet. Dacă vreţi, puteţi să-i spuneţi emisiune muzicală

Mircea Badea,despre emisiunea sa: NU este un pamflet. Dacă vreţi, puteţi să-i spuneţi emisiune muzicală

Mircea Badea,despre emisiunea sa: NU este un pamflet. Dacă vreţi, puteţi să-i spuneţi emisiune muzicală
de M.C.    |    03 Iul 2014   •   00:10

Mircea Badea a prezentat în ediţia de miercuri a emisiunii "În gura presei" audienţele pentru luna iunie, pe segmentul urban, ale emisiunilor de tip "pamflet".

"Eu am spus-o de mai multe ori. Această emisiune NU este un pamflet, orice alege postul Antena 3 să pună înainte de ea. Este o emisiune ca o emisiune. Dacă vreţi, puteţi să-i spuneţi emisiune muzicală, dacă trebuie să aibă un gen, că mai dăm câte o melodie o dată la trei ani" a explicat Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 a arătat că, deşi emisiunea sa este dezavantajată de ora de difuzare, reuşeşte să se impună clar, fiind prima în preferinţele românilor.

"Concurenţa începe la ore la care consumult TV este mai mare. Este ca la matinal. Nu e ca în prime-time. Aici pe măsură ce trece un minut, se mai culcă nişte mii, dacă nu zeci de mii de oameni. În luna iunie, la nivel urban, În gura presei, 2,6, cap de dop 1,5 şi cap de porc 1,2. Cine e cap de dop? E irelevant, relevant e că ia bătaie cap de porc şi de la alţii. Vreau să spun că emisiunea asta a început mai mult la miezul nopţii şi practic i-am degringolat. Luna iunie e şi cu Campionatul Mondial de fotbal, plecarea la Monte Carlo, cu toate că am început târziu - 2,5. Poate unora li se pare puţin. La ora asta e enorm " a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea audiente
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close