Antena 3 CNN Actualitate Media Victor Ponta, la Conferinţa SEEMO: "Să pui presiune asupra unor instituţii media e motiv de îngrijorare"

Victor Ponta, la Conferinţa SEEMO: "Să pui presiune asupra unor instituţii media e motiv de îngrijorare"

Victor Ponta, la Conferinţa SEEMO: "Să pui presiune asupra unor instituţii media e motiv de îngrijorare"
de O.P.    |    23 Sep 2014   •   15:15

Premierul Victor Ponta se declară îngrijorat de faptul că jurnaliştii au de suferit de pe urma deciziilor unor instanţe. "Să confişti sedii de presă şi să pui presiune fizică asupra unor instituţii media nu s-a mai întâmplat", atrage atenţia şeful Guvernului. Jurnaliştii ar trebui lăsaţi să-şi facă meseria fără presiuni, dar pe de altă parte şi presa ar trebui să fie un exemplu şi să-şi achite contribuţiile către stat, mai spune Ponta.



"Am fost extrem de revoltat cand am vazut ca procese penale care au legatură cu infractiuni pe care nu vreau sa le comentez se rasfrang asupra vietii unor jurnalisti si institutii media. Faptul ca un patron de media e condamnat pentru o fapta penala e un lucru care se intampla intr-un sistem de justitie, dar sa confisti sedii de presa si sa pui presiune fizica asupra unor institutii media nu s-a mai intamplat si e motiv de ingrijorare. Mai ingrijorator e ca o alta parte a Mass Media s-a bucurat. Si ma gandeam de cate ori ne bucuram crezând ca nu ne vine si noua randul", a declarat premierul prezent la conferinţa SEEMO.

Evenimentul este organizat de SEEMO, în parteneriat cu Academia Internațională — Centrul Internațional Media (IA-IMC) și cu Organizația de PR pentru Europa Centrală și de Sud-Est (SECEPRO), Agenția Națională de Presă AGERPRES, INTACT Media Group, TVR, Radio Romania Actualitati, Facultatea de Jurnalism Si Comunicare – Universitatea Bucuresti, RADOR,  fiind partenerii media ai evenimentului.


×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close