Antena 3 CNN Externe Atac la adresa României: În 2014 va exista un VAL DE CRIME fără precedent

Atac la adresa României: În 2014 va exista un VAL DE CRIME fără precedent

Atac la adresa României: În 2014 va exista un VAL DE CRIME fără precedent
Sursa foto: Foto: publicserviceeurope.com
07 Noi 2012   •   18:30

În 2014 va exista un val de crime fără precedent în Marea Britanie, dacă nu vom opri cetățenii români și bulgari care au acces la frontierele britanice, susține un europarlamentar britanic, scrie publicserviceeurope.com.

Marea Britanie va fi în imposibilitatea de a opri potopul mare de imigranți noi, deoarece mâinile guvernului sunt legate și nu se pot propune restricții fără ruperea tratatului semnat cu Bulgaria și România atunci când au aderat la UE în 2007.

Guvernului îi este frică să prezică cât de mulți români și bulgari se vor muta aici, pentru că administrația precedentă a subestimat populația străină din 2004. Acesta a prezis că mai mult de 20.000 de est-europeni vor veni, dar cifrele naționale de la Oficiul de Statistică arată că mai mult de 600,000 de români au lucrat în Marea Britanie anul trecut. Statisticile au demostrat că populația României a scăzut cu mai mult de 12% față de 2002, sute de mii de români părăsind națiunea săracă în favoarea țărilor mai bogate, cum ar fi Marea Britanie.

Cifre de la ultimul recensământ român relevă faptul că migrația și rata scăzută a natalității a împins populația până la 19 milioane de oameni, o scădere cu aproape 3 milioane de cetățeni în 10 ani, un milion lucrând în străinătate. Cu toate acestea, estimările sugerează că lucrătorii expatriați ar putea fi 3 milioane. Nu există nici o cifră oficială a numărului de români din Marea Britanie, dar intreprinderile britanice au publicat într-o singură lună 2400 de posturi vacante pentru români, printre care asistente medicale, ingineri și alte locuri de muncă.

Un studiu recent a arătat că, de asemenea, că un număr mare de români lucrează în Marea Britanie ca vânzători. În acest moment, 90% din fraudele cu numerar sunt comise de bande venite din România. O singură bandă comite aproximativ 180 de jafuri pe lună, iar crima organizată este în floare. Aceștia exploatează copiii să cerșească și să fure.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close