Antena 3 CNN Externe Cannes. Un bărbat a fost arestat după ce a tras două focuri de armă în plină stradă

Cannes. Un bărbat a fost arestat după ce a tras două focuri de armă în plină stradă

Cannes. Un bărbat a fost arestat după ce a tras două focuri de armă în plină stradă
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
18 Mai 2013   •   10:30
Un bărbat a fost arestat, vineri, la Festivalul de Film de la Cannes, după ce a tras două focuri de armă în aer, incidentul producându-se chiar în timp ce actorii Christoph Waltz şi Daniel Auteuil acordau un interviu live, informează Reuters, conform Mediafax.
Christoph Waltz şi Daniel Auteuil acordau un interviu televiziunii franceze Canal+, difuzat în direct de pe malul mării, când un bărbat a tras două focuri de armă în aer. După ce au auzit împuşcăturile, cei doi actori şi persoanele care asistau la emisiunea în direct a Canal+ au început să fugă pentru a se pune la adăpost.
Agenţii de pază şi protecţie au intervenit rapid şi l-au pus la pământ pe acest bărbat. Poliţia sosită la faţa locului le-a spus tuturor oamenilor prezenţi în acel loc să fugă, întrucât bărbatul ţinea în mână o grenadă.
Poliţia l-a arestat pe acest bărbat şi a descoperit că acesta purta asupra sa un cuţit şi o grenadă, care nu era însă una reală.
"Pare a fi un tip nebun", a declarat o sursă din poliţie pentru Reuters.
După ce bărbatul a fost dus la poliţie, producătorii show-ului de la Canal+ au spus că programul va continua: "The show must go on" (Show-ul trebuie să continue, n.r.).
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close