Antena 3 CNN Externe Detalii GROAZNICE ies la iveală în urma naufragiului care a îndoliat Coreea de Sud. Căpitalul navei a fost PRIMUL care s-a salvat

Detalii GROAZNICE ies la iveală în urma naufragiului care a îndoliat Coreea de Sud. Căpitalul navei a fost PRIMUL care s-a salvat

Detalii GROAZNICE ies la iveală în urma naufragiului care a îndoliat Coreea de Sud. Căpitalul navei a fost PRIMUL care s-a salvat
de O.P.    |    18 Apr 2014   •   06:24

În vreme ce pasagerii de pe feribotul sud-coreean scufundat în urmă cu două zile sunt căutaţi zi şi noapte, detalii cutremurătoare ies la iveală.

Doar o barcă de salvare a fost folosită pentru a scăpa de pe vasul ce se scufunda, iar primul care s-a îmbarcat a fost chiar căpitanul. Mai mult decât atât, echipajul îi soma pe pasageri să nu se mişte pentru că riscă să se expună unui pericol şi mai mare.

Zeci de nave au împânzit zona unde a naufragiat feribotul, iar scafandrii au încercat să ajungă la cabinele unde s-ar putea afla supravieţuitori.

Şi elicopterele marinei americane s-au alăturat misiunii de căutare a supravieţuitorilor, dar nu au găsit pe nimeni în viaţă.

În acest timp, cadavrele continuă să sosească la spital, unde vor fi identificate de rude.

În memoria celor peste 20 de suflete care au pierit în urma naufragiului a fost ridicat un altar chiar în incinta spitalului.

Mama unuia dintre pasagerii din feribotul groazei este în culmea disperării. Şi-a convins fiica să se ducă în excursie, deşi aceasta nu voia, iar acum ar putea să nu o mai vadă niciodată.

CHRISTINE KIM, mama unei pasagere: "Nu pot dormi pentru că fiica mea este sub apă! Fiica mea este într-o apă rece ca gheaţa. Eu nu aş putea rezista acolo. Nu mai pot dormi!"

Circa 270 de oameni, care se aflau la bordul feribotului, nu au fost găsiţi nici până la această oră.

×
Subiecte în articol: naufragiu
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close