Antena 3 CNN Externe Doi francezi şi-au vândut fiica pentru o maşină şi 700 de euro

Doi francezi şi-au vândut fiica pentru o maşină şi 700 de euro

Doi francezi şi-au vândut fiica pentru o maşină şi 700 de euro
Sursa foto: Foto: sodahead.com
17 Noi 2010   •   13:18

Caz şocant în Franţa. Un cuplu de francezi şi-a vândut fiica pentru 700 de euro şi o maşină. Tânăra de 23 de ani a ajuns într-o altă familie de francezi care, timp de trei ani, a folosit-o ca sclavă, informează Daily Mail. Fata a fost supusă abuzurilor sexuale, bătută şi torturată în perioada 2003-2006. Părinţii fetei, împreună cu alte şase persoane, sunt acuzaţi de trafic de persoane, viol, barbarism şi tortură.

Fata a fost vândută lui Franck Franoux, în vârstă de 58 de ani şi partenerei lui, Florence Carrasco, de 56 de ani. Cuplul a dat în schimbul tinerei 700 de euro şi o maşină la mâna a doza.

Potrivit mărturiilor din timpul procesului, fata a fost supusă abuzurilor fizice, fiind arsă cu ţigara, lovită cu bare de metal şi forţată să se prostitueze. În momentul în care s-a îmbolnăvit şi nu mai putea fi folosită ca sclavă, tânăra a fost aruncată în faţa unui spital din Paris. Fata nu mai avea dinţi şi cântărea mai puţin de 35 de kilograme.

„Se afla într-o stare deplorabilă. A avut nevoie de mai multe operaţii estetice, întrucât fusese mutilată. Şi-a revenit  din punct de vedere fizic după un an de la internarea în spital, însă va rămâne cu sechele psihice pe viaţă”, a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru publicaţia franceză Le Post.

Persoanele acuzate în acest caz ar putea primi între doi şi 15 ani de închisoare pentru faptele lor. Sentinţa finală va fi făcută publică pe 17 decembrie.

 

×
Subiecte în articol: Franta masina fiica tortura proces
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close