Antena 3 CNN Externe "Don Yuan" a fost arestat după ce a înşelat 17 femei. Fiecare dintre victime credea că este singura iubită a escrocului

"Don Yuan" a fost arestat după ce a înşelat 17 femei. Fiecare dintre victime credea că este singura iubită a escrocului

"Don Yuan" a fost arestat după ce a înşelat 17 femei. Fiecare dintre victime credea că este singura iubită a escrocului
Sursa foto: Foto: thenewsbag.com
25 Mai 2015   •   15:07

Un bărbat din provincia Hunan, situată în centrul Chinei, care a fost prins înşelând simultan 17 femei, a fost arestat de poliţişti, fiind acuzat de fraudă, după ce a profitat de naivitatea victimelor sale.

Bărbatul, identificat doar cu prenumele, Yuan, a ţinut primele pagini ale ziarelor încă din luna aprilie, când a fost implicat într-un accident de maşină. Când medicii i-au sunat rudele, aceştia au rămas uluiţi să constate că 17 tinere au venit la patul bolnavului, fiecare pretinzând că este iubita acestuia.
La rândul lor,  fetele au trăit şocul vieţii lor atunci când au aflat că nu sunt singurele femei din viaţa lui.
"Don Juan-ul" sau "Don Yuan-ul", aşa cum l-a numit presa chineză, a fost arestat pentru fraudă, din cauza banilor pe care îi lua în mod regulat de la femeile pe care le înşela, sub diverse pretexte.

Femeile înşelate au deschis un forum online pentru a discuta despre cele întâmplate şi bănuiesc că mai există şi alte victime, care au căzut în mrejele escrocului sentimental.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close