Antena 3 CNN Externe El este cel mai PERICULOS om din lume. "E un GENIU malefic". Ce poate construi cu mâinile sale

El este cel mai PERICULOS om din lume. "E un GENIU malefic". Ce poate construi cu mâinile sale

El este cel mai PERICULOS om din lume. "E un GENIU malefic". Ce poate construi cu mâinile sale
de O.P.    |    26 Iul 2013   •   14:32

El este cel mai periculos om din lume. În vârstă de 31 de ani, Ibrahim al-Asiri este un cetăţean saudit cu studii de chimie, care s-a radicalizat în urma morţii fratelui său. Aria sa de expertiză include bombe ce pot fi ascunse în corpul teroriştilor, în camere de luat vederi, cartuşe de imprimante, hard-disk-uri externe şi animale de companie, potrivit autorităţilor americane.

"Este creierul din spatele încercării de asasinat la adresa unui înalt oficial saudit din celula de contraterorism în vara lui 2009. Tot el a creat bomba ascunsă în lenjeria intimă de autorul unui atentat eşuat în ziua de Crăciun, în 2009, la bordul unui zbor Amsterdam-Detroit şi a confecţionat dispozitivele explozive ascunse în cartuşe de imprimante trimise cu avioane de transport de marfă la Chicago, unde erau programate să explodeze în 2010", scriu jurnaliştii de la Time, citaţi de jurnalul.ro.

"Eliminarea lui Al-Asiri ar însemna eliminarea celui mai competent creator de bombe din AQPA", a spus Seth Jones, un fost consilier al Comandamentului Statelor Unite pentru Operaţiuni Speciale.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close