Antena 3 CNN Externe Este ÎNFIORĂTOR ce se întâmplă la locul tragediei aviatice. Rebelii îşi bat joc de cadavrele victimelor: "Oameni BEŢI încarcă trupurile în camioane"

Este ÎNFIORĂTOR ce se întâmplă la locul tragediei aviatice. Rebelii îşi bat joc de cadavrele victimelor: "Oameni BEŢI încarcă trupurile în camioane"

Este ÎNFIORĂTOR ce se întâmplă la locul tragediei aviatice. Rebelii îşi bat joc de cadavrele victimelor: "Oameni BEŢI încarcă trupurile în camioane"
de O.P.    |    21 Iul 2014   •   05:36

Durerea face loc mâniei în familiile îndoliate în tragedia din Ucraina, deoarece rebelii par să-şi bată joc de trupurile neînsufleţite. Aproape două sute de cadavre au fost depozitate într-un tren frigorific, gata să plece spre o destinaţie neclară.

Separatiştii spun, pe de altă parte, că au găsit una din cutiile negre ale avionului dar nu o vor preda decât anchetatorilor internaţionali.

Chiar şi în lipsa dovezilor directe, pentru Statele Unite este clar că Rusia a fost cel puţin complice la doborârea avionului malaezian.

Învelite neglijent în saci negri din plastic, corpurile neînsufleţite adunate de pe câmp au ajuns în vagoanele frigorifice ale unui tren staţionat într-o gară din apropiere. Scenele redate de televiziuni au provocat revoltă în toată lumea.



JOHN KERRY, CNN: "Avem relatări despre separatişti beţi care încarcă rămăşiţe omeneşti în camioane, într-o manieră lipsită de respect, şi le mută de la locul prăbuşirii".

Premierul olandez s-a declarat "scârbit" de ştirea că localnicii au acces, nestingherit, în zona unde sunt cadavrele şi obiectele personale ale victimelor. Olanda doreşte ca trenul să ajungă la Harkov, unde corpurile neînsufleţite vor putea fi examinate de experţi olandezi.

Mark Rutte l-a contactat pe Vladimir Putin căruia i-a cerut să-i cheme la ordine pe combatanţii pro-ruşi.

Pe lângă cadavre, separatiştii deplasează şi fragmente din epava avionului.
Aceasta deşi ancheta asupra prăbuşirii nici nu a început cu adevărat. Rebelii spun, din nou, că au recuperat una din cutiile negre iar imaginile filmate în zonă par să dovedească acest lucru.

Secretarul de stat american a avertizat Rusia că, dacă nu va coopera la anchetă, va fi supusă unor sancţiuni economice şi mai dure. El a invitat şi ţările europene să adopte aceeaşi atitudine.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close