Antena 3 CNN Externe Fondatorul WikiLeaks: Am primit documente care susţin existenţa vieţii extraterestre

Fondatorul WikiLeaks: Am primit documente care susţin existenţa vieţii extraterestre

Fondatorul WikiLeaks: Am primit documente care susţin existenţa vieţii extraterestre
Sursa foto: Foto: AFP/Agerpres
04 Dec 2010   •   10:12

Arestarea fondatorului WikiLeaks este iminentă! Asta susţine poliţia britanică. Deşi e vânat de toată lumea, hackerul australian  a găsit timp să vorbească despre OZN-uri. El a participat la o sesiune de întrebări online din partea publicului, găzduită pe site-ul ziarului The Guardian. 

În opinia lui Julian Assange, cel care a oferit documentele secrete spre publicare pe Wikileaks este "un adevărat erou". El ar trebui decorat şi nu judecat, deoarece gestul său susţine libertatea de informare şi expresie.

Julian Assange mai spune că echipa WikiLeaks a primit numeroase documente ce susţineau existenţa vieţii extraterestre. Totuşi, actele nu au fost publicate deoarece nu erau suficient de credibile. Corespondenţele ambasadelor americane din străinătate, fac însă şi câteva referiri la OZN-uri. Assange a promis că notele respective vor apărea în presă, în curând.

În vreme ce şeful WikiLeaks dă interviuri online, poliţia britanică spune că e pe cale să-l aresteze. Autorităţile din Stockholm au emis un mandat de arestare pe numele lui Assange, pentru abuz sexual. Australianul e acuzat că a violat două femei, în timpul unei vacanţe petrecute în Suedia.

Se pare că Julian Assange se teme să nu fie extrădat din nou. Din Suedia, către Statele Unite sau o altă ţară afectată de scandalul dezvăluirilor Wikileaks.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close