Antena 3 CNN Externe Gaddafi a murit în urma unei răni la cap. Vezi fotografia care dovedeşte acest lucru

Gaddafi a murit în urma unei răni la cap. Vezi fotografia care dovedeşte acest lucru

Gaddafi a murit în urma unei răni la cap. Vezi fotografia care dovedeşte acest lucru
Sursa foto: Foto: Al-jazeera
de O.P.    |    21 Oct 2011   •   08:33

"O rană la cap, făcută de un glonţ, i-a fost fatală lui Muammar Gaddafi", susţine premierul interimar al Libiei. Potrivit acestuia, citat de Al-jazeera, fostul lider libian era teafăr atunci când a fost capturat.

A fost urcat de rebeli într-o dubă, iar în urma unui schimb de focuri a fost rănit de un glonţ la cap.
Potrivit BBC, colonelul Gaddafi a murit înainte de a ajunge la spital. În următoarele ore se aşteaptă ca oficialii NATO să declare sfârşitul bombardamentului împotriva Libiei.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat că "moartea colonelului Gaddafi este începutul unei noi perioade pentru libieni. Este un moment istoric, în care oamenii vor avea parte de o nouă viaţă, este momentul în care vor începe să îşi clădească viitorul".

Barack Obama, preşedintele american, a declarat: "S-a terminat o perioadă lungă şi dureroasă pentru poporul libian. Astăzi putem spune că dictatorul a pierdut lupta, iar libienii pot gusta libertatea".

David Cameron a declarat: "Acum este momentul să ne amintim de victimele făcute de crudul regim al lui Gaddafi. Mulţi libieni au murit în mâinile nemiloase ale acestui regim".

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a declarat: "Poporul libian începe o nouă pagină a istoriei, una scrisă cu pace, unitate şi libertate".

Nu i-a venit să creadă! Cum a primit Hillary Clinton vestea morţii lui Gaddafi

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Top 5 prezidențiabili 2024. Cele mai vehiculate nume pentru Cotroceni
x close