Antena 3 CNN Externe Imaginile care arată ce face un avion RUS deasupra Mării Baltice. VIDEO

Imaginile care arată ce face un avion RUS deasupra Mării Baltice. VIDEO

Imaginile care arată ce face un avion RUS deasupra Mării Baltice. VIDEO
de O.P.    |    26 Ian 2015   •   12:23

O înregistrare video surprinde o parte din procedura prin care un avion rus Air Force Su-27 Flanker interceptează şi urmăreşte o aeronavă portugheză de patrulare maritimă, P-3 Orion, care se presupune că zbura deasupra Mării Baltice.

Înregistrarea, trimisă de o sursă către publicaţia Business Insider, ar fi fost filmată în noiembrie 2014 de "unul dintre senzorii ataşaţi la Air Force-ul P-3 Orion MPA portughez - Maritime Patrol Aircraft - în timpul unei misiuni deasupra Mării Baltice."

În imagini se observă un Su-27 rusesc înarmat se apropie la o distanţă sigură de avionul de supraveghere, foloseşte frâna pneumatică pentru a încetini, după care se retrage.


Potrivit sursei publicaţiei americane, este destul de obişnuit pentru Forţele Aeriene Ruse să lanseze un avion de luptă pentru a identifica şi escorta avioane de supraveghere ale NATO.

Forţele Aeriene Portugheze operează o flotă de avioane P-3 Orion în cadrul "Esquadra 601"Lobos", un escadron de luptă pentru patrulare maritimă cu sediul la Beja Air Base.

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close