Antena 3 CNN Externe Incident armat într-un restaurant din Suedia

Incident armat într-un restaurant din Suedia

Incident armat într-un restaurant din Suedia
19 Mar 2015   •   09:00

Mai multe persoane au murit într-un incident armat care a avut loc într-un restaurant din oraşul suedez Gothenburg. Poliţia spune că nu există vreun indiciu că ar fi vorba de un atentat terorist, relatează Reuters.

"Nu există nimic care să sugereze că ar avea de-a face cu terorismul", a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei, Ulla Brehm. Poliţia susţine că au fost ucise mai multe persoane şi că au fost folosite arme automate.
Brehm a declarat că zona Hisingen, o insulă din largul Gothenburg, se confruntă cu o infracţionalitate ridicată, iar aceasta ar putea fi o explicaţie probabilă pentru acest incident.

"Am avut o operaţiune a poliţiei ţintită în această zonă pentru că avem criminalitate organizată aici. Au mai fost incidente armate şi în trecut", a declarat Brehm. Potrivit portalului TheLocal.se, poliţia a confirmat joi dimineaţa că două persoane au murit şi alte 10-15 au fost rănite, dar a adăugat într-un comunicat, că se aşteaptă la o creştere a bilanţului victimelor. Serviciile de urgenţă au declarat pentru cotidianul regional GT că opt persoane au fost transportate la spital cu ambulanţele.  

×
Subiecte în articol: morti incident armat
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close