Antena 3 CNN Externe India: O turistă a sărit din balcon în balcon pentru a scăpa de viol

India: O turistă a sărit din balcon în balcon pentru a scăpa de viol

India: O turistă a sărit din balcon în balcon pentru a scăpa de viol
Sursa foto: Foto: ctvnews.ca
de N.B.    |    20 Mar 2013   •   12:15

O turistă britanică a fost nevoită să escaladeze dintr-un balcon în altul al hotelului la care era cazată pentru a scăpa de proprietarul care încerca să intre în camera ei, relatează CNN.

Bărbatul a fost arestat mai târziu fiind acuzat de hărţuire şi suspectat de tentativă de viol. Poliţia a confirmat arestarea, însă oficialii au comunicat că femeia nu a depus plângere decât pentru hărţuire.

Turista, care călătorea singură prin Agra, a bănuit că ceva este suspect în momentul în care proprietarul hotelului a bătut la uşa ei oferindu-i un masaj inclus în preţul camerei.

Ea a încuiat uşa şi a refuzat să îi permită acestuia accesul stârnind bătăi din ce în ce mai furioase în uşă ale bărbatului. Femeia a sărit din balconul ei în cel de la etajul inferior pentru a scăpa. Proprietarul hotelului susţine că nu a abut nicio intenţie să îi facă rău.

Incidentul indică o tensiune tot mai mare în India, o ţară în care violenţele împotriva femeilor şi violurile au devenit un subiect de interes mondial.

În decembrie, cinci tineri au violat o studentă de 23 de ani într-un autobuz în New Delhi, caz ce a înfuriat opinia publică şi a condus la proteste masive pentru drepturile femeilor, iar săptămâna trecută, violul unei turiste din Elveţia, care campa cu soţul ei în districtul Datia a expus la nivel internaţional lipsa de securitate pentru femei în India.

×
Subiecte în articol: India viol hotel agresiune
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close