Antena 3 CNN Externe Joseph Fritzl şi-a ţinut mama sechestrată timp de 21 de ani

Joseph Fritzl şi-a ţinut mama sechestrată timp de 21 de ani

Joseph Fritzl şi-a ţinut mama sechestrată timp de 21 de ani
31 Oct 2008   •   10:43

Joseph Fritzl, cel care a şocat întreaga lume după ce s-a aflat că şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani, şochează din nou. El a recunoscut că şi-a ţinut şi mama sechestrată timp de nu mai puţin de 21 de ani într-o celulă improvizată în mansarda propriei sale case, în semn de răzbunare pentru copilăria nefericită pe care aceasta i-a oferit-o. ?N-am primit niciodată dragoste din partea ei. În copilărie mă bătea până când rămâneam întins pe podea, plin de sânge. Îmi era îngrozitor de teamă de ea. Mă insulta permanent, spunând că sunt Satana, un criminal bun de nimic?, a declarat Fritzl unui psihiatru al tribunalului.
?Am încuiat-o într-o cameră de la etajul superior al casei, apoi am zidit ferestrele, astfel încât să nu mai poată vedea lumina zilei vreodată?, a declarat Fritzl anchetatorilor. El le-a spus vecinilor că mama sa a murit în 1959, deşi aceasta a decedat 21 de ani mai târziu, în 1980. Dezvăluirile apar într-un raport realizat de psihologul Adelheid Kastner, doctor la Spitalul de Boli Mintale Wagner-Jauregg din Linz.
Fritzl a declarat de asemenea că ?s-a născut pentru a fi violator?. În urma datelor culese de la Fritzl timp de şase luni, doctorii au concluzionat că acesta nu suferă de o boală psihică, însă reprezintă un pericol pentru societate şi au recomandat ca el să nu fie niciodată eliberat din închisoare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close