Antena 3 CNN Externe O nemţoaică îi avertizează pe britanici: Bandele de imigranţi din România au transformat o suburbie germană într-un cartier al crimei

O nemţoaică îi avertizează pe britanici: Bandele de imigranţi din România au transformat o suburbie germană într-un cartier al crimei

O nemţoaică îi avertizează pe britanici: Bandele de imigranţi din România au transformat o suburbie germană într-un cartier al crimei
Sursa foto: Foto:dailymail.co.uk
09 Mar 2013   •   17:30

Cotidianul britanic Daily Mail publică, în ediţia electronică, un amplu articol defăimător la adresa românilor care ar urma să invadeze Marea Britanie, odată cu eliminarea restricţiilor de pe piaţa muncii.

Articolul prezintă doleanţele unei pensionare din Duisburg, un orăşel german, care susţine că nevoită să poarte un pistol de 200.000 de volţi asupra sa, după ce vecinii ei, imigranţi din România, au furat becurile de pe coridorul blocului.

"Sunt tristă că s-a ajuns la asta. Nu este o armă pe care ar trebui să o poarte o femeie de 65 de ani. Nu ar trebui să mă simt ameninţată în propria mea casă", a declarat Marlene Bothge.

Femeia povesteşte că a fost nevoită să se mute, în noiembrie anul trecut, din cauza gunoaielor, a mirosului neplăcut şi a zarvei din cartierul "invadat de imigranţi".

În ultimul an, aproximativ 400 de români şi bulgari s-au mutat în Rheinhausen, o suburbie a oraşului german Duisburg.

Romii se adună în faţa blocului în fiecare zi, povesteşte pensionara.

"Urinează pe coridoare şi pe casa scărilor. Şi adulţii, şi copiii. Joacă cărţi afară şi, dacă au nevoie la toaletă, îşi trag pantalonii în jos şi îşi fac nevoile acolo. Deşi au şi ei toalete funcţionale, nu pot să înţeleg de ce fac asta", adaugă femeia de 65 de ani.

Cu toate acestea, pensionara nu îi învinovăţeşte pe români sau bulgari, ci pe cei care iau deciziile la nivel european.

"Nu se integrează în societatea germană, deoarece nu au locuri de muncă, nu vorbesc limba, iar copiii nu merg la şcoală. Noi nu vrem să plece, ştim că sunt săraci, dar banii trebuie să fie cheltuiţi pentru a-i ajuta să se integreze. Suntem dezamăgiţi de UE. Ar fi trebui să-şi dea seama că se va întâmpla asta când au deschis porţile acestor ţări sărace", adaugă Marlene Bothge.

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close