Antena 3 CNN Externe Obscenităţi la FBI. "Când ţi se dă un telefon de serviciu, nu te apuci să trimiţi poze nud cu tine"

Obscenităţi la FBI. "Când ţi se dă un telefon de serviciu, nu te apuci să trimiţi poze nud cu tine"

Obscenităţi la FBI. "Când ţi se dă un telefon de serviciu, nu te apuci să trimiţi poze nud cu tine"
Sursa foto: Foto: www.itsagadget.com
22 Feb 2013   •   11:35
Conducerea FBI face eforturi pentru a-şi descuraja angajaţii să utilizeze telefonul de serviciu pentru activităţi obscene. Mai mulţi angajaţi au utilizat telefoanele de serviciu pentru a trimite SMS-uri obscene, poze în care apar dezbrăcaţi sau pentru a plăti servicii sexuale la salonul de masaj, arată o serie de rapoarte disciplinare interne, confidenţiale, prezentate de CNN.

"Sperăm că trimiterea trimestrială a mesajului va învăţa oamenii, dar şi pe supervizorii lor, că nu pot să facă aşa ceva", a declarat Candice Will, asistenta directorului FBI.

Când ţi se dă un BlackBerry FBI, îl utilizezi în mod oficial. Nu trimiţi mesaje scurte unei femei din biroul alăturat, pe care o consideri atrăgătoare, sau o poză nud cu tine. Nu de aceea îţi dăm un BlackBerry FBI", a subliniat reprezentanta FBI.

Potrivit rapoartelor disciplinare întocmite de Biroul pentru Responsabilitate Profesională din cadrul Agenţiei, acest comportament durează de mai mulţi ani.

În perioada 2010-2012, FBI a adoptat măsuri disciplinare în 1.045 de astfel de cazuri. 85 de persoane au fost concediate.

 

 

×
Subiecte în articol: FBI
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close