x close

Fii alături de noi!

Peisaje de o frumuseţe infiorătoare. Cele mai frumoase locuri din lume

de L.D.   •   12 Sep 2012   •   21:33 Comenteaza
Peisaje de o frumuseţe infiorătoare. Cele mai frumoase locuri din lume 525
La prima vedere par peisaje ireale care lasa impresia ca sunt modificate sau create pe calculator. Totusi aceste 10 destinatii chari exista. Citeste mai multe despre ele.Cinque Terre. Regiunea Cinque Terre este cunoscuta pentru frumusetea sa si mai ales pentru incapatanarea pe care o afiseaza in lupta cu ceea ce inseamna timpuri moderne. Zona de coasta si cele 5 sate care formeaza aceasta regiune pe Coasta stancoasa a Rivierei Italiene se afla in patrimoniul UNESCO incepand cu 1998.Parcul National Plitvice - Croatia. Este cel mai mare parc din Croatia si cel mai vechi parc national din sudul Europei. Este faimos pentru lacurile si cascadele care il  formeaza.Ice Canyon - Groenlada Canionul de gheata din Groenlanda este cel ami vizitat obiectiv turistic. In anumite zone este atinge o adancime de 50 de metri.Blue Lagoon Hot Springs - Islanda. Incalzita de apa vulcanului si amestecata cu cenusa acestuia, apa din Blue Lagoon este atractia numarul 1 din Islanda. Locuitorii au amenajat aici adevarate fortarete in mijlocul lacului unde turistii pot beneficia de toate facilitatile unei excursii de neuitat.Tunelul Dragostei- Kleven - Ucraina.  Acest tunel care acopera sina de cale ferata care intra in orasul ucrainian Kleven a fost votat de foarte multi turisti unul dintre cele mai romantice locuri de pe Pamant.Padurea Incovoiata - Polonia. Langa orasul Nowe Czarnowo din Polonia creste mandra o padure de pini incovoiati. Nu este o specie noua de pini ci se presupune ca acestia reprezinta un experiment al nazistilor care au plantat aceasta padure in 1930, atunci cand Polonia era sub ocuparea lor.  Motivele si modul in care au reusit sa incovoieze acesti arbori nu sunt cunoscute.
Hotelul Montana Magica este unic in lume. Din centrul sau curge o cascada artificiala care se revarsa peste peretii hotelului. Cladirea este imbracata complet in vegetatie si pare la prima vedere ca este o piramida acoperita de ierburi luxuriante.
Wisteria Tunnel - Japonia In fiecare an, din aprilie pana in mai florile din gradina Fuji Kawachi din orasul Kitakyushu infloresc dand nastere unui spectacol aproape ireal.Ball's Pyramid - Australia Aflat in Oceanul Pacific, langa coasta Australiei, pintenul montan s-a format in urma unei eruptii vulcanice care a avut loc acum 7 milioane de ani. Are o inaltime de 562 de metri si este vizat anual de zeci de mii de turisti.âMarea Bariera de Corali - Australia Formata din peste 2,900 de mici insule, Marea Bariera de corali se intinde pe 2,600 de km in nord-estul Australiei.


poza

Show

Poveşti de Hollywood! Peter O'Toole, aventură cu măritata Elizabeth Taylor

Au fost actori legendari, iar dispariţia lor va fi înconjurată mereu de o aură de mister. O nouă biografie, „Peter O'Toole: Hellraiser, Sexual Outlaw, Irish Rebel”, scrisă de Darwin Porter şi Danforth Prince,...

28 Mai 2015  •  10:44

EUR EUR 4.4114 Up 4.4114
USD USD 3.4947 Up 3.4947
CHF CHF 3.6499 Up 3.6499
GBP GBP 5.6157 Up 5.6157
XAU XAU 135.5973 Up 135.5973
JPY JPY 3.2076 Up 3.2076
Meteo

Vremea cu Flavia Mihăşan 28/05/2015

Horoscop

Special! Horoscopul săptămânii următoare

Curs Valutar

Percheziţii la casele de...

sati