Antena 3 CNN Externe Român ucis în Italia de patru tunisieni

Român ucis în Italia de patru tunisieni

Român ucis în Italia de patru tunisieni
03 Mai 2015   •   13:35

Familia unui român ucis în Italia face un apel disperat să fie ajutată să-i aducă trupul în ţară pentru a-l înmormânta. Bărbatul a fost omorât pe 26 aprilie de patru tunisieni care i-au violat apoi iubita, tot româncă. Femeia e consiliată acum psihologic iar ucigaşii au fost prinşi ieri de carabinieri, pe baza mărturiei româncei abuzate.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale discotecii din Sicilia unde petrecuseră cei doi români, se văd atacatorii. Sunt chiar momentele dinainte de atac.

Românul a fost ucis de cei patru agresori pentru că a vrut să-i împiedice să o agreseze sexual pe iubita lui. L-au lovit puternic la cap iar bărbatul de 38 de ani s-a stins pe marginea unui drum. Prietena lui a trecut apoi prin chinuri groaznice dar a supravieţuit şi mai mult de atât, declaraţiile ei la poliţie au fost decisive.

Cei patru tunisieni au fost reţinuţi pentru crimă şi viol chiar ieri. Au spus carabinierilor că era băuţi şi vroiau să se distreze. Toţi au vârste cuprinse între 23 şi 27 de ani şi sunt muncitori agricoli cu acte în regulă în Italia. Românul ucis este din Slatina şi familia lui vrea să-l aducă în România pentru a-l putea înmormânta, însă nu au toţi bani necesari repatrieri.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close