Antena 3 CNN Externe Sex la o grădiniţă administrată de biserică. Copiii de 4 şi 5 ani făceau sex oral

Sex la o grădiniţă administrată de biserică. Copiii de 4 şi 5 ani făceau sex oral

Sex la o grădiniţă administrată de biserică. Copiii de 4 şi 5 ani făceau sex oral
Sursa foto: Foto: specialed.csiu.org
de M.Z.    |    04 Feb 2013   •   10:06

O grădiniţă din California a fost închisă, după ce părinţii au aflat că odraslele lor de 4 şi 5 ani făceau sex în timpul programului, potrivit avocatului presupuselor victime.

Copiii, care erau înscrişi la grădiniţa Bisericii Luterane din Carson, California, făceau sex oral în dormitoare, în timpul programului de somn de la prânz, pe terenul de joacă şi în băi, susţine avocatul Greg Owen, care îi reprezintă în instanţă pe părinţii odraselelor, informează ABC News.

“Totul s-a întâmplat din cauza nesupravegherii copiilor. Educatorii ar fi trebuit să supravegheze copiii şi în timpul somnului, dar nu s-a întamplat aşa. Supraveghetorii adormeau înaintea acestora, iar copiii se molestau între ei”, a declarat avocatul.

Unul din părinţi, Richard McCarthy, a spus că fiului lui de patru ani i s-a făcut sex oral de către o colegă de cinci ani, de mai multe ori.

Aceeaşi fetiţă le-a mai făcut sex oral şi altor băieţei.

“Copilul meu mi-a povestit că fetiţa îi făcea lucruri groaznice. Dar până la urmă am constatat că interesul lui a fost trezit. Nu este normal ca instinctul sexual să le fie trezit la vârsta asta. Mi-e teamă că mai târziu fiul meu va deveni prădător sexual”, a spus Richard McCarthy.

Părinţii, reprezentaţi de avocatul Greg Owen, au dat în judecată grădiniţa, biserica ce o administrează şi educatorii.

Directorul grădiniţei cu pricina a demisionat acum, însă din motive personale, nu din cauza presupuselor relaţii sexuale dintre elevi, susţine şeful bisericii care administrează grădiniţa.




×
Subiecte în articol: california
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close