Antena 3 CNN Externe Sfatul primarului pentru femei: "Uitaţi-vă la telenovele, nu la ştiri!" (VIDEO)

Sfatul primarului pentru femei: "Uitaţi-vă la telenovele, nu la ştiri!" (VIDEO)

Sfatul primarului pentru femei: "Uitaţi-vă la telenovele, nu la ştiri!" (VIDEO)
25 Mar 2015   •   14:08

Primarul oraşului Chihuahua, nordul Mexicului, suportă acum un val de critici aspre, după ce a sfătuit mai multe femei, adunate la un miting, să urmărească mai degrabă telenovele decât ştirile de la TV.

În timpul unui eveniment ce marca Ziua Muncitorului Casnic, Javier Garfio Pacheco a lăudat noile tehnologii din televiziune şi a menţionat că acestea sunt cele mai bune pentru vizionarea telenovelelor.

"Fără ştiri! Ştirile nu sunt bune! În loc de ştiri, uitaţi-vă la telenovele şi în speciale la cele bune!", a spus primarul în faţa grupului de femei.

Chiar dacă ulterior a spus că a vrut să facă o glumă, comentariile edilului au stârnit reacţii imediate pe reţelele sociale, iniţiate în special din partea rivalilor din Partidul Naţional Autonom (PAN).

"Pe lângă faptul că insultă inteligenţa cetăţenilor noştri, această atitudine aminteşte de politicile naţionale stabilite de preşedintele Enrique Peña Nieto, care a implementat ideea că oficialii guvernamentali sunt mai interesaţi să distreze poporul, în loc să ofere educaţia necesară tuturor", spune secretarul general al PAN, Adriana Diaz Negrete, citată de El Comercio.

 

×
Subiecte în articol: primar
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close