Antena 3 CNN Externe Statul Islamic ameninţă că va răzbuna umilinţa musulmanilor din Balcani: "Vom veni peste voi cu BOMBE!"

Statul Islamic ameninţă că va răzbuna umilinţa musulmanilor din Balcani: "Vom veni peste voi cu BOMBE!"

Statul Islamic ameninţă că va răzbuna umilinţa musulmanilor din Balcani: "Vom veni peste voi cu BOMBE!"
Sursa foto: Foto: turkishweekly.net
05 Iun 2015   •   18:14

Balcanii sunt ameninţaţi de către Statul Islamic, care anunţă că vrea "răzbunare pentru umilinţa la care au fost supuşi musulmanii din Kosovo, Albania şi Macedonia".

"Vom veni peste voi cu bombe", spune Abu Muqatil (Al Kosovi), un albanez kosovar islamist, care pretinde că reprezintă grupul jihadist în regiune.

Într-un material video, difuzat de centrul media Al Hayat, principala "casă de producţie" a organizaţiei teroriste din Siria şi Irak, se anunţă atacuri viitoare în regiunea balcanică.

Abu Muqatil anticipează "zile negre" pentru toţi cei care au discreditat musulmanii din Kosovo, Albania, Macedonia sau din alte părţi ale Peninsulei Balcanice.

"O să vă temeţi să mergeţi pe stradă, o să vă temeţi în birourile în care lucraţi, o să vă fie frică să dormiţi în propriile case. Cu voia lui Allah, vă vom reprima pe toţi", adaugă portavocea SI.

Câteva sute de musulmani radicali din ţările balcanice, majoritatea din Bosnia şi Albania, s-au alăturat în ultima perioadă de timp militanţilor jihadişti din Orientul Mijlociu.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close