Antena 3 CNN Externe Tragedie în Brazilia. 10 persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autocar s-a prăbuşit într-o prăpastie

Tragedie în Brazilia. 10 persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autocar s-a prăbuşit într-o prăpastie

Tragedie în Brazilia. 10 persoane au murit şi alte 23 au fost rănite după ce un autocar s-a prăbuşit într-o prăpastie
Sursa foto: Foto captura YouTube
17 Iul 2012   •   09:09

Zece persoane au murit şi alte 23 au fost rănite luni în sudul Braziliei după ce un autocar s-a prăbuşit într-o prăpastie, informează AFP.
   
Şoferul care se afla la volanul vehiculului a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet de protecţie înainte de a fi lovit de un camion mic ce venea din sens opus, a explicat Leonilton Carvalho de la poliţia rutieră a statului Parana.
   
Autocarul care transporta 54 de pasageri a căzut în prăpastie, provocând moartea pe loc a zece pasageri. Răniţii au fost trataţi la faţa locului şi transportaţi la spitalele din apropiere, a precizat acesta.


   
La începutul lunii iulie, zece persoane au fost ucise în coliziunea dintre un microbuz şi un camion în apropiere de Salvador de Bahia, în nord-estul Braziliei.
   
Drumurile braziliene, de multe ori în stare proastă, au o rată ridicată a accidentelor cu aproape 50.000 de morţi pe an.



×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close