Antena 3 CNN Externe Un hoţ a sunat la poliţie pentru a reclama că proprietarul casei pe care o spărgea l-a împuşcat

Un hoţ a sunat la poliţie pentru a reclama că proprietarul casei pe care o spărgea l-a împuşcat

Un hoţ a sunat la poliţie pentru a reclama că proprietarul casei pe care o spărgea l-a împuşcat
Sursa foto: Foto: thisishullandeastriding.co.uk
17 Feb 2011   •   18:01

În timp ce spărgea o casă din Hull, Marea Britanie, un hoţ a sunat la poliţie pentru a-l reclama pe proprietarul casei că l-a împuşcat în picior, informează The Daily Mail.

Gary Holmes se relaxa împreună cu familia sa în casa lor din Hull, când l-a observat pe Lewis Patterson iscodind în jurul casei.

Temându-se pentru familia sa, Holmes l-a supravegheat atent pe Patterson şi, văzând că acesta se apropie de un geam cu o bâtă de baseball, s-a grăbit la etaj pentru a-şi lua puşca cu aer comprimat, sunând între timp la poliţie.

Ajuns în camera în care intrase hoţul, l-a surprins pe acesta în timp ce încerca să scoată motocicleta pe geam, i-a arătat arma sperând că îl va speria pe infractor şi îl va pune pe fugă.

În acel moment, Patterson a lăsat motocicleta şi s-a îndreptat, înarmat cu o rangă, către proprietar: Holmes a tras cu arma şi l-a împuşcat pe hoţ în picior, dar acesta nu s-a oprit, a pus mâna pe o cărămidă şi a încercat să îl atace din nou. Un al doilea foc de armă l-a oprit, însă.

Confuzia a apărut la sosirea poliţiştilor, care sosiseră la faţa locului pentru a rezolva reclamaţia unei persoane care a sunat spunând că a fost împuşcat, în timp ce trecea, în mod paşnic prin faţa unei ferestre.

În cele din urmă, poliţiştii l-au arestat pe Patterson, au luat puşca de la Holmes şi i-au dus pe amândoi la secţie pentru declaraţii. Patterson a fost condamnat la 18 luni de detenţie într-un centru de corecţie pentru tineri.

×
Subiecte în articol: reclamatie politisti proprietar
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close