Antena 3 CNN Externe Veste grea pentru unul din cei mai puternici oameni ai lumii. Fiul său se droghează

Veste grea pentru unul din cei mai puternici oameni ai lumii. Fiul său se droghează

Veste grea pentru unul din cei mai puternici oameni ai lumii. Fiul său se droghează
de O.P.    |    17 Oct 2014   •   08:22

Unul dintre fiii vicepreşedintelui american Joe Biden a fost exclus în acest an din corpul de rezervă al marinei, după ce a fost testat pozitiv pentru consum de droguri, a anunţat joi Wall Street Journal, citat de AFP.

Hunter Biden, în vârstă de 44 de ani, a fost numit aspirant în mai 2013 şi lucra cu jumătate de normă ca responsabil cu relaţiile publice.

În iunie 2013, el a fost supus unui test de droguri în unitatea sa de rezervă din Norfolk, în Virginia (est). Rezultatul a fost pozitiv pentru cocaină, a anunţat cotidianul, citând surse apropiate dosarului.

Marina a declarat pentru cotidian că Hunter Biden, cel mai mic dintre fiii vicepreşedintelui, a fost exclus în februarie.

Era "onoarea vieţii mele să îmi servesc ţara în cadrul marinei americane şi regret profund, sunt profund jenat că acţiunile mele au condus la concedierea mea administrativă. Respect decizia marinei. Cu dragoste şi susţinere din partea familiei, merg înainte", a declarat el într/un comunicat trimis WSJ.

Potrivit Wall Street Journal, Biden a obţinut două derogări pentru a se integra în marină - una din cauza vârstei sale, alta din cauza unui incident legat de droguri când era mai tânăr.

Marina americană a refuzat să comenteze, invocând legile privind viaţa privată.


×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close