Antena 3 CNN Externe VIDEO. Cinci pescari naufragiaţi, printre care şi un român, salvaţi de la moarte sigură de Paza de Coastă britanică

VIDEO. Cinci pescari naufragiaţi, printre care şi un român, salvaţi de la moarte sigură de Paza de Coastă britanică

VIDEO. Cinci pescari naufragiaţi, printre care şi un român, salvaţi de la moarte sigură de Paza de Coastă britanică
24 Ian 2015   •   20:15

Paza de Coastă britanică a prezentat imagini de la o operaţiune de salvare a cinci pescari, inclusiv a unui român, a căror ambarcaţiune s-a scufundat în Oceanul Atlantic, între coastele Irlandei şi cele ale regiunii britanice Scoţia, scrie site-ul IrishCentral.com.
   
Cei cinci pescari plecaseră din localitatea irlandeză Rossaveal, cu o ambarcaţiune, spre insulele scoţiene Hebride, zilele trecute, pentru a prinde macrou.
   
Ajunşi în larg, pescarii - patru irlandezi şi un român - au observat că nava lor începuse să ia apă, în condiţii de furtună, astfel că au solicitat intervenţia Pazei de Coastă britanice.
   
Până la sosirea elicopterului Pazei de Coastă, ambarcaţiunea se scufundase parţial, iar cei cinci pescari săriseră în apa foarte rece a Oceanului Atlantic.
   
Echipajul elicopterului a reuşit să îi salveze pe toţi cei cinci pescari, care au fost transportaţi în siguranţă la ţărm.
   
Cei cinci pescari, inclusiv românul Victor L., au primit îngrijiri medicale pentru hipotermie.
  

×
Subiecte în articol: operatiune de salvare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close