Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 ianuarie. Zodia căreia i se arată schimbări pe plan profesional

Horoscop 21 ianuarie. Zodia căreia i se arată schimbări pe plan profesional

Horoscop 21 ianuarie. Zodia căreia i se arată schimbări pe plan profesional
21 Ian 2018   •   00:08

Berbec

Weekendul se sfârșește cu toată atenția ta concentrată asupra problemelor celor din jur.

Taur

Este momentul să te relaxezi și să îți pui la punct conflictele interioare. Ai multe întrebări cărora nu le-ai găsit răspuns încă, iar atenția ta se concentrează în această direcție. În acest weekend, iei o pauză de la problemele celorlalți și te axezi pe dezvoltarea personală.

Gemeni

Petreci mult timp cu familia. Te bucuri că reușești, în cele din urmă, să le aloci timpul pe care îl merită atât de mult. Le asculți problemele și suferințele și le oferi cele mai bune sfaturi ale tale. Timpul petrecut în compania familiei te ajută să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Rac

Lași lucrurile să decurgă de la sine, ceea ce înseamnă că ai scăpat de presiunea pe care ai simțit-o în ultima vreme. Nu ratezi nicio ocazie de a te distra și îți dai seama cât de mult ți-au lipsit astfel de momente petrecute cu prietenii. Gândiți-vă la o viitoare călătorie.

Leu

Este un weekend destul de stresant pentru tine, deoarece nu îți poți lua gândul de la bani. Te gândești cum poți trece de problemele financiare cu care te confrunți și îți dorești să scapi cât mai repede de astfel de griji. Vorbește cu cineva apropiat despre problemele pe care le ai.

Fecioară

Toți cei din jurul tău îți acordă atenție, iar acest lucru te va umple de energie pozitivă. Ești gata să pornești într-o aventură. De fapt, simți că ești pregătit de orice. Cu toate acestea, nu ignora semnele oferite de corp. Extenuarea poate duce la complicații grave.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close