Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Eclipsă de soare, vineri 13 iulie. Cum te afectează în funcție de zodie

Horoscop. Eclipsă de soare, vineri 13 iulie. Cum te afectează în funcție de zodie

Horoscop. Eclipsă de soare, vineri 13 iulie. Cum te afectează în funcție de zodie
12 Iul 2018   •   21:48

Eclipsa de soare de vineri, 13 iulie, nu este vizibilă din România.

Pe data de 13 iulie, la 5.47 dimineața, Soarele și Luna își dau întâlnire în zodia Rac, la gradul 21, în conjuncție cu Ascendentul momentului și în opoziție perfectă cu Pluton din Capricorn.

Atunci, vom fi inundați de o gamă largă de trăiri ce vor fi gestionate cu dificultate, întrucât vin din cel mai adânc izvor al subconștientului, alimentat de evenimente trecute, ce pot data chiar din copilărie. Legăturile de familie, relația cu părinții, amintirile nostalgice apar într-un moment în care Marte retrograd este în conjuncție cu Nodul Sud.

"Atracțiile majore vor fi cele două Eclipse: parțială de Soare (13 iulie) și totală de Lună (27 iulie - cel mai îndelungat fenomen de acest fel din acest secol). Oriunde v-ați afla, la birou sau în concediu, nu uitați că din punctul de vedere al statisticii astrologice, cele două săptămâni dintre eclipse au o încărcătură specială (oameni noi apăruți, evenimente ciudate, meciuri emoționale). Dacă ar trebui să dau o concluzie despre astrele lunii iulie: lucrurile/proiectele/relațiile noi nu prea sunt avantajate, ci mai degrabă cele reluate spre a fi rezolvate", scrie, pe rețeaua de socializare Facebook, astrologul Daniela Simulescu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close