Antena 3 CNN Show Badea: Atât de impresionat e Facebook-ul de succesul lui Băsescu, încât se va numi FaceBăs

Badea: Atât de impresionat e Facebook-ul de succesul lui Băsescu, încât se va numi FaceBăs

Badea: Atât de impresionat e Facebook-ul de succesul lui Băsescu, încât se va numi FaceBăs
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    06 Noi 2012   •   00:07

Mircea Badea propune ca numele reţelei de socializare Facebook să fie schimbat în "Facebăs", după ce preşedintele Traian Băsescu a postat pe contul său un mesaj în care mulţumeşte pentru urările primite de ziua lui şi se arată încântat de numărul mare de like-uri.

"Atât de impresionat e Facebook-ul de succesul lui Traian Băsescu, că nu se va mai numi Facebook, se va numi FaceBăs, de la Băsescu. (...) Eu zic să-i rămâna aşa porecla preşedintelui României pentru următoarea perioada, că mi se pare că i se potriveşte, atât din punct de vedere al succesului pe FaceBăs, cât şi al numelui. FaceBăs, faţa numelui său", a comentat Mircea Badea, în stilul său caracteristic, în ediţia de luni seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Preşedintele Traian Băsescu a postat un mesaj video pe reţeaua de socializare amintită, în care le-a mulţumit celor care i-au transmis mesaje de ziua lui şi le-a transmis că, deşi a tăcut în ultima vreme, va reveni.

"Vreau să mulţumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naştere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de like-uri şi 4.000 de mesaje. (...) Chiar dacă în ultimul timp am tăcut puţin, nu înseamnă că am început să gândesc altfel despre ţara mea şi acest lucru îl veţi vedea curând", a spus preşedintele.




×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close