Antena 3 CNN Timp liber Film "Avatar: Special Edition", cu opt minute suplimentare, în cinematografe din 27 august

"Avatar: Special Edition", cu opt minute suplimentare, în cinematografe din 27 august

"Avatar: Special Edition", cu opt minute suplimentare, în cinematografe din 27 august
09 Iul 2010   •   13:53

Filmul "Avatar: Special Edition", ce conţine opt minute suplimentare faţă de cel original, va fi lansat în cinematografe pe 27 august, pentru o perioadă limitată, exclusiv în sălile Digital 3D şi Imax 3D, au anunţat, joi, reprezentanţii Studiourile Twentieth Century Fox, citaţi de variety.com.

Această versiune a celebrului film 3D regizat de James Cameron va conţine opt minute suplimentare în care spectatorii vor avea posibilitatea de a descoperi noi creaturi de pe planeta Pandora şi de a vedea noi scene de luptă.

"Spectatorii mi-au spus în repetate rânduri că îşi doreau să vadă mai multe lucruri de pe Pandora şi că îşi doreau să petreacă acolo mai mult timp. Acum, prin această versiune prelungită a filmului, am făcut ca acest lucru să devină posibil", a declarat James Cameron.

Versiunea originală a filmului "Avatar" a fost lansată pe Blue-ray şi DVD pe 22 aprilie, iar versiunea extinsă, care va conţine cele opt minute suplimentare, va fi lansată în aceste două formate către sfârşitul anului.

Realizat sub forma unui thriller science-fiction de aventuri, care prezintă povestea unui puşcaş marin ajuns pe o planetă populată de extratereştri uriaşi şi albaştri, "Avatar" este considerat cel mai scump film din istorie, cu un buget de 500 de milioane de dolari (300 de milioane de dolari pentru producţie şi 200 de milioane pentru marketing).

În ianuarie, "Avatar" a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istorie - 2,7 miliarde de dolari -, depăşind vechiul record, de 1,843 de miliarde de dolari, deţinut de "Titanic", regizat de acelaşi James Cameron.

Regizorul canadian a adăugat, în aprilie, că intenţionează să regizeze o continuare a acestei pelicule, iar acţiunea din "Avatar 2" se va desfăşura în oceanele de pe planeta Pandora.

Foto: VideoNews

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: James Cameron Avatar film
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close