Antena 3 CNN Timp liber Fun Celor de la Facebook nu le-a venit să creadă când le-a fost solicitat ajutorul. Ea este CEA MAI BĂTRÂNĂ utilizatoare

Celor de la Facebook nu le-a venit să creadă când le-a fost solicitat ajutorul. Ea este CEA MAI BĂTRÂNĂ utilizatoare

Celor de la Facebook nu le-a venit să creadă când le-a fost solicitat ajutorul. Ea este CEA MAI BĂTRÂNĂ utilizatoare
Sursa foto: Foto: Facebook//edythekirchmaier105
08 Feb 2013   •   16:55

O bunicuţă din California se poate mândri cu titulatura de cel mai în vârstă utilizator al reţelei de socializare Facebook, scrie nydailynews.com.

La cei 105 ani ai săi, Edythe Kirchmaier şofează, participă la acţiuni de voluntariat şi stă foarte mult timp conectată pe Facebook.

Edythe este cel mai în varsta utilizator Facebook, depăşind recordul iniţial de 101 ani, deţinut de Florence Detlor.

Edythe Kirchmaier şi-a făcut cont pe site-ul de socializare luna trecută, când şi-a sărbătorit ziua de naştere. Tot atunci, femeia şi-a reînnoit şi carnetul de şoferi.

Bunicuţa accesează Facebook de pe un mini iPad, primit cadou de Crăciun.



"Folosesc internetul când mă interesează să aflu informaţii despre ceva sau cineva. Il găsesc foarte educativ", a spus bunicuţa.

Centenara a întâmpinat însă probleme atunci când a vrut să îşi deschidă cont pe Facebook: site-ul nu îi recunoştea data de naştere.

Edythe Kirchmaier munceşte ca voluntar pentru fundaţia Direct Relief International de 40 de ani şi a vrut să îşi facă pagina de Facebook pentru a atrage atenţia asupra acţiunilor organizaţiei non-profit.

Trei săptămâni le-a luat informaticienilor de la Facebook să codeze site-ul astfel încât să recunoască data de naştere a femeii: 22 ianuarie 1908.

Din moment ce Facebook nu a facut în trecut asemenea modificări de programare, se pare ca Edythe este cel mai în vârstă utilizator.




×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close