Antena 3 CNN Timp liber Fun Elena Udrea i-a luat locul lui Chuck Norris. "Traian Băsescu e îngrijorat că Elena Udrea, ca toate femeile din zonă, va dori să plece la muncă în Italia"

Elena Udrea i-a luat locul lui Chuck Norris. "Traian Băsescu e îngrijorat că Elena Udrea, ca toate femeile din zonă, va dori să plece la muncă în Italia"

Elena Udrea i-a luat locul lui Chuck Norris. "Traian Băsescu e îngrijorat că Elena Udrea, ca toate femeile din zonă, va dori să plece la muncă în Italia"
Sursa foto: Foto: Antena3
05 Dec 2012   •   19:25

De când s-a mutat la Roman, bancurile despre Elena Udrea au început să le ia locul celor cu Chuck Norris. Romaşcanii şi în special vecinii de bloc ai candidatei la funcţia de deputat au început să vehiculeze pe internet tot felul de bărfe.


1) S-a descoperit că blocul din Roman în care stă Elena Udrea nu e doar comunist, ci a şi colaborat cu fosta Securitate.

2) Într-o altă zi, Elena Udrea şi-a pierdut cheile de la apartament, aşa că şi-a mai cumpărat un apartament în acelaşi bloc.

3) Un vecin care a inundat-o pe Elena Udrea, s-a trezit a doua zi cu ANAF-ul şi DNA-ul la uşă, iar la avizier au apărut nişte stenograme cu discuţiile dintre el şi nevastă-sa.

4) Încă din prima zi, ca să placă vecinilor, Elena Udrea a construit un patinoar şi un bazin olimpic în uscătorul blocului.

5) O vecină i-a cerut o cană de zahăr iar Elena Udrea i-a spus să mai astepte puţin că, într-o lună de zile, va primi o pungă de zahăr, două de mălai şi un celular.

6) Traian Băsescu e îngrijorat că Elena Udrea, ca toate femeile din zonă, va dori să plece la muncă în Italia.

7) Administratorul blocului se plânge că Elena Udrea de fiecare dată când plăteşte întreţinerea îşi trage şi ea un 20-25% din sumă.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close