Antena 3 CNN Timp liber Fun Nu te mai saturi să te uiţi la ele! Cele mai tari virale video din 2011. Care e preferatul tău?

Nu te mai saturi să te uiţi la ele! Cele mai tari virale video din 2011. Care e preferatul tău?

Nu te mai saturi să te uiţi la ele! Cele mai tari virale video din 2011. Care e preferatul tău?
Sursa foto: Foto: ifyoulike-myblog.blogspot.com
01 Ian 2012   •   11:36
Care consideraţi că este cel mai amuzat viral video al anului 2011?
690 de voturi

Se răspândesc mai repede decât un virus şi, de cele mai multe ori, îţi smulg hohote de râs! Este vorba despre viralele video, care fac deliciul tuturor internauţilor. Anul 2011 a fost unul plin de astfel de materiale.

Cele mai simpatice virale video ale anului 2011:

1. Filmuleţul cu un bebeluş care se sperie groaznic când o vede pe mama sa suflându-şi nasul a cucerit internetul. Adorabilul bebeluş, în vârstă de doar cinci luni şi jumătate, trece de la stări de spaimă şi uimire la accese repetate şi contagioase de râs.

 


2.Fetiţa din materialul următor află că va merge la Disneyland. Tu când te-ai bucurat ultima oară atât de mult?
 


3. Te loveşti din ce în ce mai des de încăpăţânarea celui mic? Nu ştii cum să faci copilul să te asculte? Nimic mai simplu. Nu trebuie decât să pui în aplicare câteva reguli elementare ale psihologiei inverse. Pentru băieţelul din materialul următor, metoda a dat rezultate neaşteptate.
 


4. O ceartă este treabă serioasă. Cel mai important în astfel de situaţii este să ai argumente solide ca să te faci bine înţeles. Mai greu însă, este când nimeni din jurul tău nu prea reuşeşete să îşi dea seama ce vrei să spui.
 


5. Atenţie la antilope - acesta este un semn care nu ar trebui să lipsească din Africa de Sud. În absenţa unui astfel de avertisment, un ciclist a fost doborât într-o fracţiune de secundă de o antilopă cu care s-a intersectat pe drum. Din fericire , biciclistul purta echipament de protecţie şi a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.
 


6. Dansul din videoclipul "Thriller" al lui Michael Jackson are deja cele mai faimoase mişcări dintre toate coregrafiile de până acum.
Atât de cunoscut, încât şi felinele par a fi dornice să îl înveţe. Este şi cazul pisicii din imaginii, care, fiind probabil uşor speriată de gesturile celui care o filmează, schiţează o coregrafie în stilul regretatului rege pop.



7. Lady Trumpington, o baroneasă în vârstă de 89 de ani, a făcut un gest obscen în Camera Lorzilor din Marea Britanie, după ce un coleg al său a declarat că veteranii din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, asemeni ei, arată "destul de bătrâni". Uitati cum l-a "salutat" pe colegul ei:
 


8. Una dintre cele mai amuzante şi inspirate reclame ale acestui an.
 


9. În materialul următor, un stăpân îşi tachinează câinele şi-l amăgeşte cu tot felul de delicii culinare. Partea bizară este ca patrupedul...îi răspunde. Într-un mod cum nu se poate mai amuzant.
 


10. O fetiţă plânge de mama focului în materialul următor. Motivul? Nu vi-l zicem. Trebuie să urmăriţi filmuleţul :)
 




×
Subiecte în articol: bebelusi catei Justin Bieber
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close