Antena 3 CNN Timp liber Fun Transformată pe deplin în opt săptămâni. De la prinţesa cea frumoasă, a ajuns să arate ca o broască musculoasă

Transformată pe deplin în opt săptămâni. De la prinţesa cea frumoasă, a ajuns să arate ca o broască musculoasă

Transformată pe deplin în opt săptămâni. De la prinţesa cea frumoasă, a ajuns să arate ca o broască musculoasă
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de O.P.    |    05 Oct 2011   •   08:24

Era apreciată pentru formele ei apetisante şi pentru talentul înnăscut de a poza pe podium, însă a dat cu piciorul la toate astea în favoarea unei cariere în bodybuilding.

Jodie Marsh, femeia de 32 de ani, a uimit publicul când a apărut Campionatul de Bodybuilding: după doar 8 săptămâni de antrenamente ea arăta ca o atletă profesionistă, scrie Daily Mail.

Înainte să se apuce de antrenamente, Jodie purta la haine măsura 38, însă după numai 8 săptămâni a ajuns să poarte mărimea 34. Mai mult a reuşit să reducă procentajul grăsimii din organism de la 25%, la 10%.

"În doar 50 de zile am pierdut 15% din grăsimea corporală, am pus pe mine 4 kilograme de muşchi, dar am pierdut 10 de grăsime. În opt săptămâni am reuşit ceea ce alţii nu pot obţine nici în 9 luni de antrenamente. Mă simt în formă şi îmi iubesc corpul. Nu cred că am fost atât de bine vreodată în viaţa mea", a declarat Jodie.

Vezi în galeria foto transformarea uimitoare a femeii.


×
Subiecte în articol: modelling
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close