Antena 3 CNN Actualitate Media Află de la Antena 3 tot ce se întâmplă în ziua alegerilor

Află de la Antena 3 tot ce se întâmplă în ziua alegerilor

Află de la Antena 3 tot ce se întâmplă în ziua alegerilor
10 Iun 2012   •   00:02

Peste 18 milioane de români sunt aşteptati astăzi la urne ca sa îşi aleagă primarul şi membrii consiliilor locale şi judeţene. A fost o campanie electorală din care nu a lipsit niciun ingredient.

Am avut dispute şi scandaluri care pe alocuri au degenerat în bătăi în toată regula. Aşadar, miza de astăzi este una foarte mare. Din acest moment, la Antena 3, vă spunem tot ce se întâmplă la vot, iar seara, după închiderea urnelor, tot de la noi veţi afla primii rezultatele.

Maratonul informativ începe dis de dimineaţă, când Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă îţi vor oferi toate informaţiile legate de participarea la vot şi deschiderea urnelor.

Pe tot parcursul zilei, cuplurile de realizatori Niels Schnecker – Cătălina Porumbel, Maria Coman – Victor Ciutacu, Alina Petrescu – Oana Stancu, Alessandra Stoicescu – Adrian Ursu, Dana Grecu – Radu Tudor şi Răzvan Dumitrescu – Mihai Gâdea vor centraliza şi prezenta toate informaţiile legate de situaţia României la vot. De asemenea, telespectatorii vor afla care e atmosfera la sediile de campanie ale candidaţilor şi ale partidelor, iar reporterii Antenei 3 vor face transmisii live din teritoriu pentru a actualiza permanent informaţiile. Nu vor lipsi raportările de la Biroul Electoral Central (BEC) şi Biroul Electoral Municipal (BEM), iar jurnalele de ştiri, realizate si prezentate de Andreea Stroe şi Mihaela Bîrzilă, vor sintetiza cele mai importante evenimente ale momentului.

O întreagă echipă de la CCSB (Compania de Cercetare Sociologică şi Branding) va culege date din toată ţara pentru ca tu să afli primul de la Antena 3 cine a ieşit primar în localitatea ta, imediat după închiderea urnelor. Oana Stănciulescu va transmite de la sediul CCSB.

Lorena Burlacu va fi prezentă la studiourile Excelsior ale Antenei 3 unde, împreună cu vedete surpriza, va discuta despre responsabilitatea de a fi român şi importanta votului.

Simona Boţog va fi reporterul „Ştie tot". În ziua alegerilor va prezenta numeroase date informative precum numărul de localităţi, comune, oraşe, judeţe în care se votează, numărul candidaţilor, numărul secţiilor de votare, comparaţii cu anii trecuţi, procedura de vot, cui ne adresăm dacă se întâmplă nereguli, cine centralizează voturile, dar şi multe alte detalii interesante şi curiozităţi.

Informaţii la cald vei găsi şi pe www.antena3.ro, unde te aşteaptă o supriza, pe twitter, @antena3_ro, şi pagina de facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close