Antena 3 CNN Actualitate Media Astrologul Mariana Cojocaru: Mâine se arată un vizionar pe Pământ. Va găsi ieşirea din criză

Astrologul Mariana Cojocaru: Mâine se arată un vizionar pe Pământ. Va găsi ieşirea din criză

Astrologul Mariana Cojocaru: Mâine se arată un vizionar pe Pământ. Va găsi ieşirea din criză
Sursa foto: Foto: VideoNews
10 Noi 2011   •   22:00

Numerologii, astrologii şi clarvăzătorii se tem că ziua de vineri ar putea însemna sfârşitul lumii. 11 apare ca şi constantă în unele dintre cele mai mari tragedii omeneşti moderne. Fie că unii spun că ar fi ziua Apocalipsei, altii - a unui nou început, 11 noiembrie 2011 va fi o zi marcată de evenimente diverse. Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit în exclusivitate, la Antena 3, despre semnificaţia în numerologie a numărului 11!

„11 este considerat, în numerologie în mod deosebit, un număr magic, este un număr sfânt. Pentru că de fapt numerologia se bazează pe cifre, de la 1 la 9, 11 este considerat primul număr sfânt, cu semnificaţie şi vibraţie foarte puternică. Dar 11 este numărul vizionarilor, lăsând deoparte şi alte semnificaţii pentru că ziua de mâine are într-adevăr conotaţie specială“, a declarat Mariana Cojocaru, la Antena 3.

Astrologul a adăugat că această perioadă, care gravitează în jurul numărului 11, marchează un moment Evrika.

„Va exista un vizionar pe pământ care va găsi soluţia ieşirii din criză“, a spus Cojocaru.

Vezi mai jos ce înseamnă combinaţia 11.11.11, din punct de vedere numerologic, potrivit calculului făcut de Mariana Cojocaru.

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close